Japanese Gin & Tonic

-

Japanese Gin & Tonic är en god variant av den klassiska drinken. Här tillsätts en liten skvätt Midori (melonlikör) för att ge drinken en ny dimension. Jag kan tycka att det är gott när det smakar mindre alkohol och helt enkelt något annat. Lite samma som min GT Limoncello som också har GT som grund men ändå smakar annat.

Receptet har jag hittat på Drinkoteket, som är en utmärkt sida för att hitta goda drinkar.

4 cl Gin
2 cl Melonlikör
1 cl Citronjuice
Tonic
Is

Ta fram din shaker och mät upp Gin, Midori och citronjuice tillsammans med isbitar. Skaka drinken kall och häll sedan upp i snygga glas (även här kan du ha en isbit). Fyll upp med tonic och garnera ev med en skiva citron.

Japanese Gin & Tonic
Japanese Gin & Tonic
I bakgrunden ser ni Chip Nuts från St Michael som kom i senaste Smakboxen
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera