45 och 1 1/2 år

-

Ni som har hängt med mig ett tag vet ju om att jag springer varje dag. Jag började den 1:a maj 2020 och tänkte först springa varje dag i en månad. Det som kallas för RunStreak – att springa minst 1,61 km varje dag, inga undantag. Månaderna gick och det råkade bli så att jag firade ett halvår på min 44-årsdag, den 30:e oktober. Jag har fortsatt springa och firade 45 och 1 1/2 år igår, den 30:e oktober.

45 och 1 1/2 år
Fortfarande 44 år då jag är född på kvällen

Jag och Daniel tog en soft helg i Stockholm lagom till min födelsedag men alla dagar innehåller också löpning, vart i världen vi än är. På fredagen så passade jag på att springa under min lunchrast på jobbet och åkte sedan på weekend efter jobbet. På lördagen när vi skulle fira 1 1/2 år, så tog vi istället löpningen i Stockholm.

45 och 1 1/2 år
45 och 1 1/2 år
Vackra höstlöv på marken

Vi bodde centralt, så vi sprang bron över till Kungsholmen. Jag var inte bekant med rundan, men Daniel pratade om att springa ”varvet”. Till slut var jag tvungen att fråga vilket varv han menade. Ja? Runt Kungsholmen alltså.

Runt Kungsholmen vet jag är ca 10 km och det kändes först lite långt när jag inte var beredd. Men efter lite eftertanke så bestämde vi oss för att springa i det fina vädret. En del fotostopp blev det också, då vi hittade fina ställen.

45 och 1 1/2 år
Klipp i stegen mest för att kameran var på, annars har jag tyvärr inte så bra löpteknik

Tillbaka inne i stan så ville jag springa lite till, för att få ihop 11,2 km. Med lite fantasi kan en omvandla det till 1 1/2 år.

45 och 1 1/2 år

Då och då samt nu när jag sitter och skriver, så slår det mig hur galet länge det är. 1 1/2 år är 548 dagar på raken och alla dessa dagar har jag sprungit minst 1,61 km (en engelsk mile). Jag tänkte inte sluta heller, utan siktar nu på att springa till nyårsafton – dvs första gången jag har sprungit ett helt kalenderår. Häng med mig på resan vetja!

45 och 1 1/2 år
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kyckling i tomatgratäng

Hemmagjord hamburgerdressing

Pepparkaksbönder

Populära kategorier

Föregående artikelMaria 45 år
Nästa artikelPasta al limone

Kommentera