HittaUt sommaren 2022

-

Ni som följer mig kan inte ha missat att jag springer varje dag, så kallad RunStreak. Utmaningen ligger i att varje dag, inga undantag, springa minst 1,61 km. Om ni undrar över den udda siffran så är det 1 engelsk mile översatt till km. Då jag springer varje dag, så hinner jag också ledsna på mina rundor som utgår hemifrån. Men istället för att tycka att löpningen är tråkig, så varierar jag mig i det som går. Nu springer jag till exempel HittaUt sommaren 2022 och letar kontroller på mina löprundor.

HittaUt sommaren 2022

Det går såklart inte lika snabbt som att springa rakt fram på en asfaltsträcka, men det blir variation i dagens motionspass. Jag hinner också tänka att det blir en utmaning för huvudet att läsa och förstå kartor, det är nyttig obalansträning för senor och leder och det är såklart en tävling (tävlingsdjävulen ni vet).

Tävlingsdelen i den här uppgiften är dock väldigt låg i mitt fall. Jag letar HittaUt-kontroller för att jag tycker om att vara ute i naturen och i friska luften. Jag tycker också att det är ett väldigt bra initiativ för att gemene man och kvinna ska ta på sig jackan och gå ut. ALLA mår vi bra av naturen och friska luften.

Men jag har hört talas om arbetsplatser där det verkligen är tävling. I ett par där kvinnan och mannen tillhör olika lag – så följs de inte åt för att leta kontroller. Och då har det gått för långt tycker jag. Om man har samma intresse så kan man väl leta tillsammans och ta med en ryggsäck fika på köpet.

I vår familj är det bara jag som har appen, men Daniel är minst lika taggad att leta. Oftast är det han som tar de sista stegen fram först, allt för att kunna läsa bokstaven på HittaUt-kontrollen.

Kör du HittaUt sommaren 2022? Hur ligger du till (fastän det inte skulle vara någon tävling)?

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar