RunStreak 800

-

Så var det dags för ännu ett jämnt 100-tal och jag blir fortfarande imponerad av mig själv. Att jag springer minst 1,61 km varje varje dag utan undantag. Varför det just är 1,61 km är för att det motsvarar 1 engelsk mile och hela RunStreak är ett globalt begrepp. Jämnt 100-tal denna gång innebär RunStreak 800. 800 dagar löpning på raken.

RunStreak 800

Vårt förra 100-tal blev faktiskt uppmärksammat här i Östersund. En reporter från ÖP Magasin gjorde en intervju med oss och vi fick en helsida i tidningen. Riktigt roligt och jag hoppas att vi kan få fler att börja röra på sig. Kanske funkar det inte med varje dag, men kanske varannan? Kanske tre dagar i veckan? Kanske två? Eller kanske bara en, men allt är bättre än inget. Och en behöver faktiskt inte springa. Det finns både WalkStreak och BikeStreak, så välj vad som passar dig!

RunStreak i tidningen

Både Daniel och jag springer RunStreak och vi får en del kommentarer. En del tycker vi är smått galna men de flesta är bara djupt imponerade. Att få till det i dagspusslet, att alltid hålla sig så pass frisk och hel så vi kan springa, är lite trixigt ibland. Men då vi sprungit så länge så har det också blivit en vana. Daniel och jag ställer frågan till varandra i princip varje dag: Hur tänker du med löpning idag?

RunStreak 800
Såklart sprang jag jämna 8.00 km på 800:e dagen
RunStreak 800
Tokiga löpare när vi nått 1,61 och alltså checkat av 800 dagar på raken

När vi kom hem så hade vi förberett med extra god middag, så vi lagade till en oxfilé, ugnsrostad färskpotatis, Daniel gjorde en brunsås av stekskyn, en (köpe)bearnaisesås och en god sallad. Gott att äta medan Sverige spelade sin första EM-match på TV:n.

RunStreak 800 middag
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar