Återbesök på Upperud 9:9

-

Nu går vi snart på semester men vi valde att åka söderut ett par dagar i förväg. Så när vi stänger datorlocket imorgon em, så är vi redan på vår semesterort. På vägen ner till västkusten och Göteborg så gjorde vi ett återbesök på Upperud 9:9. Vi bjöd in Daniels pappa med sambo på födelsedagsmiddag och fick en mysig kväll med god mat.

Efter hela dagen i bilen så var vi ganska möra när vi kom fram kl 18, i god tid innan middagen kl 19. Men det var också bästa tillfället för att springa dagens RunStreak, så vi bytte om och stack ut på en kort runda i Upperuds lilla samhälle. Ner till campingen och upp förbi slussarna innan vi var tillbaka igen. Denna runda var inte de nödvändiga 1,61 km (1 engelsk mile) så vi fick springa ner och köra samma runda en gång till. Här mötte vi också upp Bertil och Andrea så vi gick tillsammans sista biten.

Upperud löpning
Upperud löpning

Sara Arnald, som arbetar sommaren på Upperud 9:9, hade tipsat oss om att springa direkt ut i sjön då vi sprungit färdigt. Och vi tog henne på orden. Svettiga efter löpturen tog jag av mig skorna, strumporna och mitt linne, men sen hoppade jag i. Skönt att få kyla av sig efter löpturen!

Upperud löpning

Efter löpning och bad så tog vi en snabb dusch innan vi sågs på bryggan igen. En härlig sommareftermiddag i mitten av juli. Kärlek!

Till middag sen, så hade vi fått välja mellan köttgryta och grillostsallad, både med lokala producenter. Båda rätterna jättegoda, även om jag föredrar en vällagad vegetarisk måltid nu för tiden. Grillostsalladen var med grillost från en närbelägen by, tillsammans med en ärtpesto, lokalproducerad quinoa och en fräsch sallad. Efterrätten, bestående av en väldigt god chokladkaka med dagsfärska lokala blåbär och grädde, avnjöt vi inomhus.

En väldigt lyckad middagsbjudning på Upperud 9:9, ett ställe jag varmt kan rekommendera!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar