Restaurang Maxim på Frösön

-

För några dagar sedan besökte vi nyöppnade Restaurang Maxim på Frösön. En restaurang/pizzeria som är mera känd som Hoggars. Men glöm det gamla och prova den nya restaurangen. En renoverad insida och riktigt goda pizzor. Sen att det ligger bekvämt nära hemifrån gör ju ingenting för oss.

Vi gick dit som sagt (då det är nära hemifrån) och fick ett bord. Jag hade läst om deras nya pizzaugn så det var vad vi var sugna på. Men det finns annan mat också för den som är sugen på något annat. Både förrätter, varmrätter, burgare, pizzor och efterrätt. Samt alkoholrättigheter.

Jag fastnade för Bianco-pizzan som heter Funghi med bland annat färska champinjoner, mozzarella, pecorino mm. Daniel blev istället nyfiken på Nduja med chilistark korv, mozzarella mm. Jag valde ett glas vitt vin och Daniel tog ett rött.

Pizzorna kom ut snabbt och de var riktigt goda! Påminner om pizzor som man får i Italien där det inte är så mycket fyllning, utan bara grymt goda!

Vi åt i lugn och ro och fick en skön pratstund medan andra gäster både kom och gick. Jag fick känslan av en skön kvarterskrog på Frösön och jag hoppas att fler upptäcker Restaurang Maxim på Frösön.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar