Alkoholfri äppelmust-drink med riven choklad

-

Såklart att man vill dricka gott och snyggt även om man dricker alkoholfritt, eller hur? Här kommer en alkoholfri äppelmust-drink med riven choklad. Jättegod i sin enkelhet! Receptet hittade jag inne hos Vegomagasinet och gjorde lite annorlunda.

Äppelmust av en god sort
Grädde
God choklad, jag valde Marabou’s nya smak Äpple och kanel

Häll upp lagom mycket äppelmust i ett snyggt glas
Vispa grädde så att den blir fluffig men ändå rinnande och häll ner ett lager grädde i glaset. Enklare ifall du häller mot baksidan på en tesked, så får du en bredare stråle och grädden har lättare för att lägga sig på toppen.

Toppa din snygga drink med riven choklad. Här kan det vara enklare att få ett snyggt riv ifall du fryst chokladen innan.

Alkoholfri äppelmust-drink med riven choklad

Servera dina gäster en snygg alkoholfri äppelmust-drink med riven choklad och ha det så mysigt tillsammans.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar