Tortillapizza med champinjoner och Västerbottensost

-

Igår testade jag att göra en lite enklare middag. En middag som skulle passa alldeles utmärkt som tilltugg till välkomstdrinken. Jag gjorde tortillapizza med champinjoner och Västerbottensost och skar upp i enkla munsbitar. Lite tryffelolja och persilja på toppen så smakade de verkligen jättegott då de var så enkla att göra i ordning.

Jag skriver inga mängder då det är enkelt att anpassa för antal gäster.

Tortillabröd
Smaksatt Philadelphiaost, jag hade vitlök & örter
Rödlök
Färska champinjoner
Riven Västerbottensost
Oregano
Tryffelolja
Persilja eller ruccola för att få lite färg

Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en plåt med bakplåtspapper. Lätt ut ett par tortillabröd och bre Philadelphiaost på bröden. Fortsätt med rödlök i smala ringar och skivade färska champinjoner. Lägg på riven Västerbottenost och strössla över lite oregano.

Sätt in i ugnen ca 7-8 min och ta ut pizzorna innan kanterna bränns. Dela upp i tårtbitar och ringla lite tryffelolja ovanpå. Toppa med hackad persilja eller några blad ruccola. Ställ fram tortillapizza med champinjoner och Västerbottensost till ett välkomstbubbel. De är enkla munsbitar att äta med händerna.

Alternativt som vi gjorde, en enklare middag med en sallad på sidan.

Tortillapizza med champinjoner och Västerbottensost
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar