Mary Pickford som fredagsdrink

-

Fredag och fredagsdrink, det känns väl som ganska givet vid det här laget? Det finns ju så många goda drinkar, så det känns som en härlig tradition att testa en ny varje vecka. Mary Pickford är just en sådan härlig drink – en god och fruktig drink som jag ser framför mig i sommar. Tänk en rutig picknickfilt, lite gott tilltugg och en grön gräsmatta.

Maraschinolikör beställde jag hem från Systembolaget då likören ingår i drinken Aviation, så ett tillbehör som lätt kan stå i barskåpet och finnas tillgänglig.

6 cl Ljus rom
1 cl Maraschinolikör
1 cl Grenadin
6 cl Ananasjuice

Blanda alla ingredienser i en shaker.

Fyll shakern med is och skaka.

Sila upp i ett ganska stort cocktailglas och garnera med maraschinokörsbär.

Mary Pickford som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar