Att Saga har tagit studenten har nog inte undgått någon av er. Hon kan numera titulera sig som kock och känns redo att ta sig an utmaningarna i köket. Hon har en väldigt bra grund att stå på och känner sig trygg med det mesta i köket. Strax innan skolan var slut, så fick vi chansen att delta på restaurangskolans avslutningsmiddag. Så gott och absolut något att rekommendera till kommande avslutningar.
Vi kom dit på utsatt tid och blev visade till vårt bord. En egen servitris hela kvällen som ansvarade för vårt bord och grannbordet. Ett vackert pyntat bord och det kändes som att alla lagt manken till.



Restaurangskolans avslutningsmiddag
Menyn för kvällen var en ”Vår- och sommarinspirerad meny med en fläkt av lyx och flärd” och vi fick njuta av väldigt goda rätter. Sagas uppdrag var Vårkycklingen så den såg jag fram emot lite extra såklart. Men alla rätter var både snygga och goda – så toppbetyg från mig. Beskrivning av varje rätt under respektive bild nedan.





Som en avslutning så kallades också hela klassen in till restaurangen och lärare Åsa visade upp alla som arbetat under kvällen. Min stjärna står som nummer två från vänster.

Efter denna middag var vi mer än mätta och det kändes som att magen stod i fyra hörn. Väldigt skönt att vi skulle promenera tre kilometer för att komma hem.