Sagas dag och rosens dag

-

Idag är det en av årets bästa dagar! Det är nämligen Sagas dag! Det är även rosens dag men för mig så kommer Saga såklart först.

Saga är min äldsta dotter och idag fyller hon 19 år. En helt igenom fantastisk människa som jag älskar oändligt mycket! En mera omtänksam, fin, snäll, vacker, duktig och… och… alldeles underbar människa går inte att få tag i (hörde ni Askungens ord i min text?)

Saga har nyss tagit studenten och är numera en utbildad kock. Hon har fått jobb på högfjällshotellet Fjällnäs i Tänndalen, så om ni har vägarna förbi i sommar eller höst, så är det stor chans att ni får smaka Sagas mat.

Grattis älskade vän! Mamma är så stolt!

Rosens dag

Passande nog så är det även rosens dag på Sagas dag! Jag önskar att jag kunde ge Saga hela världens alla rosor varje dag. Saga älskar att få rosor och alla andra blommor, så det brukar jag överraska henne med ibland. Saga tycker även om att odla så vårt hem är fullt av planerade plantor och experiment på hur man får frön att gro på bästa sätt.

Tänk att Saga fått en sådan fin temadag på sin dag. Det måste vara menat!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Chorizopasta med broccoli

Gammeldags stuvade morötter

Grillostbiffar med zucchini

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar