Zucchinitoast med Le Roulèost

-

Många har odlat zucchini i sommar och de har växt som aldrig förr. Men vad gör man av all zucchini egentligen? Dels går det att söka recept med zucchini här i min blogg men det går också att göra en snabb zucchinitoast med Le Roulèost till dig och hungriga ungdomar som inte börjat skolan än.

Alla har kanske inte upptäckt Le Roulèost, men jag gillar den väldigt mycket just till toasts. Jag skriver receptet nedan för en person och två toasts, men det är bara att utöka till antalet som vill äta ett gott mellanmål.

4 skivor franska
Smör att smöra franskan med
2 skivor skinka
Le Roulè-ost
Zucchini
Ev ytterligare ost som smälter bra, tex hushållsost
Ev krydda, tex oregano

Sätt igång smörgåsjärnet och lägg ut alla fyra franskskivorna och smöra alla. Lägg på skinka, Le Roulè-ost och toppa med skivad zucchini. Toppa eventuellt med mera ost för att få den goda smälta ostsmaken (det hade jag gjort om jag hade haft en ytterligare ost hemma. Det går väl inte att få för mycket ost på en toast?)

Lägg på den andra franskskivan med smöret uppåt och grädda din zucchinitoast med Le Roulèost några minuter. Ta ut och skär din toast på diagonalen.

Lägg upp på en snygg assiett och lägg gärna till lite sallad på sidan. Enkelt, snabbt och gott!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Grillostbiffar med zucchini

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Banana sour som fredagsdrink

Populära kategorier

Lämna ett svar