Buldok-nudlar till middag

-

Ibland är tiden väldigt knapp eller så är man helt enkelt sugen på något snabbt och enkelt. Ibland kombineras de där två och då passar Buldok-nudlar till middag. Så enkelt att bara koka ett paket nudlar och smaksätta mycket som du själv har lust.

Buldok-nudlar blev kända (för mig) i somras, då de var såååå galet starka. Jag köpte några paket då jag alltid blir sugen att testa själv och såsen är verkligen galet stark. Jag använder bara droppar av den sås som följer med, för annars går det inte att äta. I somras så florerade videos där folk äter nudlarna med all sås, men jag fattar inte hur de kan äta. Det var också så att Danmark gick ut och förbjöd dessa nudlar, då de är så starka.

1 paket Buldok-nudlar (väldigt goda nudlar, godare än klassiska snabbnudlar)
Kryddpaketet från Buldok-förpackningen
Valfri mängd av Buldok-såsen – VARNING – den är såå stark
1 stekt ägg
Salt & peppar

Sätt igång ett kastrull med vatten för att koka nudlarna. Under tiden hinner du starta en stekpanna och steka ett ägg. Jag valde att bara steka på ena sidan då jag gillar en krämig gula som blandas upp med nudlarna. Valfritt såklart.

Buldok-nudlar till middag

När nudlarna är klara, häll av vattnet och toppa med kryddpåsen. Droppa sedan över av Buldok-såsen så mycket du vågar ta. Toppa med det stekta ägget samt lite salt och peppar. Moffa sedan i dig Buldok-nudlar till middag.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar