Fisktacos

-

Vad sägs om ett alternativ till vanliga fredagstacosen? Jag köpte ett paket med färdig mix för fisktacos. Det enda jag behövde extra var vit fisk (jag valde torsk), creme fraiche och grönsaker. Sagt och gjort, jag köpte en förpackning fisk och la för att tina i kylen.

När det närmade sig middag så blandade jag såsen och ställde tillbaka i kylen. Jag förberedde de grönsaker jag ville ha och fortsatte sedan med fisken. Först la jag kryddblandningen på en assiett och sen skar jag fisken i mindre bitar. Doppade fisken i kryddblandningen och så ner i stekpannan. När fisken var i princip färdigstekt så pressade jag lime över innan jag tog allt av värmen.

Vid servering senare, så hade jag stekta fiskbitar, den kalla såsen, skivad avokado och hushållsost. Riktigt gott, och något jag ska introducera för mina tjejer.

Fisktacos

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Chorizopasta med broccoli

Gammeldags stuvade morötter

Grillostbiffar med zucchini

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar