Bokrecension

-

I december så fick min sambo Daniel hem en bok för utvärdering. Han som aldrig annars läser för tjejerna fick läsa den här boken (jag fick känna på känslan att inte vara så eftertraktad varje kväll, då tjejerna verkligen tycker om att få en bok lästa för dem) och den var den populäraste boken på riktigt länge. Jag tog tillfället i akt att inte närvara utan istället få egentid, så jag har inte läst boken själv, men efter att boken var slut så skapade de en filmad bokrecension av boken På viktigt uppdrag i New York.

Bokomslag2

All cred till mina tjejer som är med i filmen men också till Daniel som filmat och sedan arbetat vid skrivbordet tills det blev en film att lägga ut. Jag är sjukt imponerad av dem alla tre och vill att ni tittar på filmen!

Saga

Alva

Skulle ni vilja köpa boken, så finns den t.ex här.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar