Kina Wafers snacks

-

Jag var på stan med bara frukost i magen och kände hur blodsockret blev lägre och lägre. Jag ringde min sambo som var på andra sidan stan i egna ärenden och undrade hur länge det var kvar innan vi kunde gå hem äta, för jag började bli hungrig. Oftast så har jag bra koll på mitt blodsocker och tycker inte att jag är så känslig heller. Vissa, bl.a mina båda barn, är rätt känsliga för blodsockerdip, så för deras skull så har jag alltid koll på senaste måltiden och ifall det kanske kan gå för länge, så har jag något ätbart med mig. Den här gången var det bara jag och min sambo som var på stan, så då löser det sig alltid. Trodde jag.

Jag gick in på affären för att handla något till middag och hittade på väg till kassan en påse otestat godis. Foodie som jag är, så vill jag ju testa (typ) allt, så den nya påsen Kina Wafers snacks åkte ner i min korg. Väntade utanför Systembolaget medans min sambo köpte ett par öl till kvällen, och samtidigt frågade efter årets glögg, men den skulle komma in 1 nov. Jag äter väldigt sällan godis sedan 3½ år tillbaka, så jag nöjde mig med 4-5 st där utanför Systembolaget, men det räckte för att rycka upp mitt humör en smula :)

Kina Wafers snacks

Betyg? De här var riktigt goda. De påminde mera om kexchoklad än om vanliga Kinapuffar, de saknade den krispighet som finns i originalet. Så om man bara vet om det så kan man lika gärna köpa de här. Eller man kanske föredrar kexchoklad och alltså kommer att få de här som en ny favorit? Kommentera och länka gärna ifall ni provar något kul!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar