Grillade bananer

-

Här kommer en väldigt klassisk sommarefterrätt för mig, nämligen grillade bananer. Det är något jag har ätit ända sedan jag var liten men det är fortfarande lika gott! Passa på när grillen är varm, så har du en efterrätt nästan på köpet. Så här gör jag:

1 banan per person
Valfri choklad, ca 5 bitar per person

Skär ett snitt genom nästan hela bananen (skär inte igenom, utan skär så det blir en ficka), genom skal och allt. Tryck ner några chokladbitar i skåran och linda runt folie runt banan och choklad. Lägg på grillen ca 10 min och vänd någon gång. Veckla upp folien och se så att chokladen smält.

Servera dina grillade bananer tillsammans med vaniljglass. Mmm, barndomsminnen!

Grillade bananer

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar