Restaurang Grändens Deli

-

En restaurang som man ibland glömmer bort i Östersund, är restaurang Grändens Deli. Den ligger på en tvärgata där gågatan egentligen tagit slut, Thoméegränd 9, och det är ingen restaurang man går förbi av en händelse. Restaurang och restaurang förresten, det är en blandning mellan deli-butik och butik, men de serverar också lunch. Det är en ganska liten lokal, så var beredd att trängas lite ifall det mera folk, men den goda maten gör att det är värt det!

Vi går inte heller dit så ofta, av den anledningen jag nämner ovan. Vi glömmer bort att den finns, då man inte passerar den av en händelse. De gånger vi äter lunch där däremot, så är vi alltid nöjda! Supergod mat i småplock, en smakexplosion för varje tugga! De har flera olika smårätter som man får plocka som ett smörgåsbord, men alla smaker passar ihop på ett väldigt bra sätt.

Restaurang Grändens Deli

Har ni inte passerat restaurang Grändens Deli, så sök upp den istället. Antingen om ni går dit och smakar en lunch, eller om ni går dit och köper deli inför helgen, eller varför inte några småförpackningar med väldigt god choklad? De har också förpackningar med pasta, knäcke, honung osv, så det är väl värt ett besök ifall man är matintresserad.

Har du varit förbi Grändens Deli en gång? Gå dit en gång till och upptäck en ny uppsjö av smaker. Sen en gång till och en gång till.

Efterhandsinfo: Måndagen den 13:e november 2017 sattes Grändens Deli tyvärr i konkurs och stängde sin butik och servering. Tråkigt när ett riktigt bra ställe går i graven.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar