Restaurang Sammurai

Restaurang Sammurai är en välkänd lunch och middagsrestaurang i Östersund, som ligger i samma hus som bussterminalen. De serverar både japansk och koreansk mat och på luncherna dukar de upp ett stort buffébord med både sushi och koreansk mat, såsom friterat, kött i teriyakisås osv. Det är en populär lunchrestaurang, då den ligger bra till och att de serverar god mat. Vissa dagar får man vara glad om man får ett bord.

De har en bra stämning, fastän det alltid är mycket folk. De har en lagom lokal som lyckas hålla ljudnivån på en bra nivå. Maten är väldigt god och då det är ett buffébord med både grytor och tillbehör, så tar man vad man vill och vad man tycker om. Det finns även sushi på buffébordet, men jag brukar bara ta någon enstaka, då jag gillar sushi på andra ställen bättre.

Om jag går till Restaurang Sammurai så vill jag äta nudlar och grytor. Det är så god mat och jag äter så mycket, så jag är oftast proppmätt när jag går därifrån.

Till kaffet, så finns det också alltid någon bakad godbit, så man får det där sista lite söta innan man går från restaurangen.

2 thoughts on “Restaurang Sammurai

Kommentera