Smakbox midsommar

-

Jag fick nyss ett mail från Smakbox med ett helgerbjudande inför midsommar. Om du beställer en smakbox under denna helg 15-17/6, så får du den för halva priset och leverans innan midsommar. Skriv in leveransdatum 19:e juni så hinner den komma och den blir ett bra bidrag till midsommar festen. Välj om du vill få den levererad till dig själv eller hem till den du vill ge bort boxen till. Smakbox midsommar är en bra present med mycket innehåll.

Gå till prenumerationssidan (ingen bindningstid) och använd kampanjkod: MIDSOMMAR

Den box som kommer att skickas är den senaste boxen Sommar som jag har skrivit om. En sommarbox med lite blandat innehåll. En hel del dricka, lite kakor, lite godis och produkter som kräver matlagning. Jag är supersugen att prova polenta men även att göra en färdig mix risotto. Det kommer förmodligen att bli burgare inom kort också, så jag hinner smaka på Kavli’s heta mjukost.

Smakbox midsommar

Har ni varit nyfikna på Smakbox men inte kommit er för, så är det nu ni ska prova. En box för halva priset och produkter för 1/4 butikspris. För bra för att vara sant!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera