Halloumi Korma

-

Ibland är det så skönt att gena lite i kurvorna vid matlagning, och att använda en färdig bas. Jag valde att testa en vegetarisk variant dock, och gjorde en halloumi Korma istället för en chicken Korma. Ni vet de där burkarna med färdig sås, och det är bara att tillsätta huvudingrediensen och att koka nudlar eller ris på sidan. Det är enkel matlagning som ofta blir väldigt god. Så här gjorde jag den här gången:

1 burk Korma (jag hade Santa Marias)
1 halloumi
1 burk minimajs
2-3 tomater

Nudlar
Creme fraiche
Sweet chilisås
Cashewnötter

Sätt igång en kastrull med vatten, för att kunna koka nudlar. Skiva halloumin i skivor och stek dem så de får yta på båda sidor. Skär sedan i mindre tärningar. Häll kormasåsen i stekpannan på låg/medelvärme och fyll på med halloumitärningar och minimajs i bitar. Rör runt och låt det bli varmt. Mot slutet så fyller du på med tomater i mindre bitar.

Häll av nudlarna och blanda ner i samma stekpanna, så nudlarna suger upp lite av såsen. Servera tillsammans med creme fraiche, sweet chilisås och cashewnötter.

Halloumi Korma

Halloumi Korma

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera