Bucketlist -19 status

-

Sommarens tre månader har passerat och det är dags för en bucketlist -19 status. Vilka av mina punkter hann jag med i sommar, eller kändes sommaren bra ändå?

Sommarens punkter ser du i sin helhet här, men jag upprepar dem kort här nedanför också. Skrev du någon bucketlist inför sommaren? Har du gjort någon check-up nu när sommaren är slut? Hur gick det med dina punkter? Skriv gärna en kommentar då jag är så nyfiken!

Må bra och hinna slappna av.

Jag måste säga att jag har mått bra i sommar, men så värst många slappna-av-stunder har det inte blivit. Vi har gjort det vi har velat i den takt vi har velat, så det känns ändå som en kombination av de båda punkterna.

Köningsee
Det finns inte så många bilder på mig då jag sitter stilla, men här är en från förra årets resa till Berchtesgaden och sjön Obersee

Ö-hoppa i Göteborgs skärgård.

Ett ö-hopp blev det under sommaren och jag har skrivit ett långt inlägg om vår dag på Styrsö.

Styrsö

Fortsätta träna löpning.

Jag har fortsatt träna löpning om än mindre än tidigare. Jag köpte nya löparskor i början av sommaren, och var noga med att köpa samma märke och modell som jag haft innan. De nya skorna kändes bra till en början, men längre och längre fram på sommaren så fick jag en ny typ av smärta i vaderna efter varje löpträning. Det gjorde att jag inte tränade så ofta, utan ville läka mellan varje gång.

När jag kom på att det kanske är skorna det var fel på, så gick jag tillbaka till mina gamla och vadproblemen försvann. Trots vadproblemen, så bokade jag in mig på en halvmarathon. I Sydney Australien.

Göteborgsvarvet
En bild från Göteborgsvarvet 2018

Hinna spela mera golf.

Nja, här har det inte blivit mera golf under sommarmånaderna. Jag har spelat men bara ungefär samma antal rundor som tidigare år. Om jag vill bli bättre så måste jag få ihop fler rundor.

Plocka mera bär och svamp.

Tyvärr så lämnade vi Jämtland dagen efter att jordgubbsplockningen hade börjat, så jag hann inte plocka några jordgubbar i år heller. Jag har varit ute och plockat lite hallon, samt att jag plockat in det jag behöver i svart- och rödavinbärsväg. Plockade också in trädgårdens krusbär, och gjorde ett par burkar krusbär och rabarbersylt.

Krusbär och rabarbersylt

Svamp vill jag plocka i höst, men lite senare i september. I det fallet måste jag börja med att hitta några bra svampställen, och det är väl knappast gjort i en handvändning.

Stå på händer.

Det här är faktiskt en punkt jag har glömt bort över sommaren, så jag har inte övat en enda gång. Den får nog stå kvar till nästa år då jag fortfarande vill lära mig stå på händer.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera