Fika med Karma

-

Jag har berättat om appen Karma förut och tycker fortfarande att det är en bra idé. Att restauranger har en chans att sälja dagens mat till halva priset. De får ändå en liten peng för varan, de slipper kasta (och inte få något för varan, de måste förmodligen betala för ökad mängd sopor), och jag som konsument kan köpa restaurangmat för en billig peng.

I mitt tidigare inlägg så berättar jag med bilder hur en ska göra för att kunna köpa mat genom appen Karma, så läs hela instruktionen där.

Det som hänt på senaste tid, är att även caféer anslutit sig och jag kan enkelt köpa fika med Karma. Häromdagen provade jag, då jag slutade jobbet sent och var ensam till middag. Då jag inte var alltför hungrig så hittade jag en frukostmacka från samma morgon och en overnight oats. På Espresso house. Denna ”middag” betalade jag 40 kr för.

Fika med Karma

Har du provat appen Karma något? Funkar det bra eller är det en massa meck för att få middag på bordet? Berätta gärna, vad tycker du? Jag är väldigt nyfiken, och med tanke på hur många som läst mitt förra inlägg så vet jag att många vill hjälpa till att rädda mat.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera