Nummer Ett – restaurang, pub och co-office

-

Ett väldigt schysst ställe i Östersund är Nummer Ett. En kombination av restaurang, pub och co-office. Ett ganska nytt ställe och jag har gått förbi många gånger men inte tagit steget in. Inte förrän jag och Daniel hade julhandlat på helgen innan jul och vi smet in på vägen hem. Mysigt, ombonat och välkomnande!

Nummer Ett
Nummer Ett
Nummer Ett
Nummer Ett
Menyn före jul.

Vi beställde varsin Egg Benedict Royal med rökt lax och medan vår mat tillagades tog jag mig en runda för att kolla in lokalerna. Förutom restaurang och pub på övervåningen så kör Nummer Ett co-office på nedervåningen. Ett typ kontorshotell där du kan hyra ditt skrivbord alternativt hyra ett konferensrum. Det finns även samlingrum bland co-officeplatserna. Snyggt inrett, fräscht och skön stämning.

Nummer Ett
Nummer Ett
Nummer Ett

Jag gick upp igen, lagom till att våra Egg Benedict Royals kom till bords. Snyggt upplagt, en stor portion och otroligt gott! Varför har jag inte provat att göra en Egg Benedict Royal med rökt lax förut? Jag har gjort en vanlig Egg Benedict, men det var snäppet godare med rökt lax också. Mums!

Nummer Ett
Nummer Ett

Vi tog bara en kaffe till våra Egg Benedict-tallrikar, men jag tänker att det skulle vara så mysigt att sitta av ett par timmar med ett glas bubbel av något slag någon lördag eftermiddag… Nummer Ett rekommenderas varmt, ett skönt ställe i Östersund.

Nummer Ett
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

4 KOMMENTARER

    • Jag har suttit på Downtown Camper också, och om jag får rösta så vinner Nummer Ett i mysighetsfaktor. Och ja, Egg Benedicten är supergod! :)

Kommentera