Nutellamilkshake

-

Även på en måndag kan en behöva något gott i magen på kvällskvisten. Vi hade tränat dubbla pass både jag och Daniel och efter maten hade vi landat i soffan. Daniel undrade ifall vi hade något gott hemma och jag hade redan planer på en nutellamilkshake, så jag visste att jag hade allt hemma. Så här gjorde jag för två glas:

2 dl vaniljglass
4 dl mjölk
Hemmagjord nutella
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
Chokladsås
Vispad grädde
Maränger

Förbered dina glas genom att ringla chokladsås längs kanten. Ställ åt sidan.

Vispa grädden och förbered en sprits. Ta fram din mixer och skopa ner vaniljglass. Fortsätt med Nutella, kakao, vaniljsocker och mjölk. Mixa sönder glassen och häll sedan upp din nutellamilkshake i förberedda glas. Toppa dina milkshakes med spritsad grädde, ett par-tre maränger och mera chokladsås.

Nutellamilkshake
Nutellamilkshake
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera