Veckans lista

-

Ibland kan olika listor vara riktigt roliga att läsa. Dels så är det något helt annat, dels så får ni läsare lära känna mig lite mera och jag får skriva om något annat än mat och bak. En massa bra anledningar. Det är också för att jag inte hade någon bättre idé. Jag har fokuserat väldigt mycket på semlor senaste tiden, så nu när fettisdagen passerat, så känner jag mig lite tom. Nåväl, veckans lista var det – hoppas ni hittar något kul om mig.

Veckans finaste uppläggning

Måste faktiskt utse sushitallriken från Sea Street, där de ansträngt sig en hel del för att göra en fin presentation. Kan en bli annat än galet sugen på att hugga in?

Veckans finaste uppläggning

Veckans pepp

Veckans pepp är att bloggen har gått så otroligt bra senaste tiden. Det gör att det är mycket roligare att skriva inlägg varje dag. Det känns också väldigt bra att jag har bytt tema på bloggen (vad gillar ni förresten mitt nya tema? – kommentera gärna! längst ner) och även byte av webhotell som gör bloggen snabbare.

Veckans träning

Veckans träning får bli samma som alla veckors träning numera. Jag springer RunStreak varje dag sedan 1:a maj 2020 och är idag inne på dag nr 293. Siktar på att göra ett år iaf, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att fortsätta tills jag blir skadad, sjuk eller annan anledning som gör att jag helt enkelt inte kan springa dagens 1,6 km.

Veckans träning

Veckans godaste

Hur ska jag kunna välja något annat än semlor denna vecka? Jag har ju som bekant jobbat med semmeltester några veckor och utsåg också Östersunds godaste semla häromdagen.

Semmeltest Jaktstugan

Veckans bästa

Veckans bästa var att jag för första gången presenterade mig själv som matbloggare när jag ville ta resultatbilden på Emma, delägare av Café Jaktstugan. Jag inbillade mig dessutom att de redan hade koll på vem jag var, vilket kändes otroligt häftigt. Min blogg börjar bli stor och jag får nypa mig själv i armen med jämna mellanrum.

Semmeltider - resultat

Veckans sämsta

Veckans sämsta får nog bli samma sämsta som i ett år tillbaka, nämligen Corona. Jag ogillar den begränsning som det gör på mitt liv och att jag inte får leva precis som jag vill. Jag får inte heller krama goda vänner när jag träffar dem – otroligt tråkigt och tröttsamt. Måtte det ta slut någon dag.

Veckans borde

Jag har funderat ett tag och egentligen borde jag bara ringa eller gå till närmaste frisör och göra lite ljusa slingor igen. Det är ju så vårfräscht med nyfixat hår och något jag blir glad av när det är gjort. Håll tummarna (eller kom hit och sparka mig i baken så jag tar mig iväg).

Julbord med en tvist hos Nummer Ett Östersund
En bild från vårt julbord strax före jul, min senaste bild på mig själv där jag är utan löparmössa

Något annat ni vill veta om mig? Eller som borde finnas med på en Veckans lista? Kommentera gärna.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pizza Marias

Åh lasagne

Riktigt god lövbiff

Populära kategorier

Föregående artikelFransk löksoppa
Nästa artikelFläskytterfilé i lingonsås

2 KOMMENTARER

Kommentera