Watermelon Spritz som fredagsdrink

-

Absolut Vodka har lanserat en ny vodkasmak i veckan (i tisdags för att vara korrekt). En smak som känns helt rätt inför sommarens friska drinkar, nämligen Watermelon. Jag blev såklart nyfiken på den nya smaken och sprang iväg för att köpa den. Bokstavligt talat sprang iväg, då jag handlade på en av mina RunStreaks.

Nåväl, med Absolut Watermelon i min hand så sökte jag recept på vad jag kunde blanda för drink. Det slutade med en Watermelon Spritz som fredagsdrink denna vecka (jag drack den på torsdagskvällen), då jag är väldigt förtjust i vanlig Aperol Spritz. Receptet hittade jag inne hos Mattrender och kopierade:

30 ml Absolut Watermelon
90 ml mousserande vin
4 bitar vattenmelon

Muddla vattenmelonbitarna i en shaker och addera vodkan. Sila ned i ett vinglas och toppa med mousserande vin. Dekorera med en bit vattenmelon och mynta.

Watermelon Spritz som fredagsdrink
Fyll upp mera med mousserande vin än vad jag har på bilden, så blir smakerna godare
Watermelon Spritz som fredagsdrink

Absolut har också en speciell plats i mitt hjärta efter ett väldigt intressant studiebesök 2019 då jag också tog chansen att bli certifierad Cosmopolitan Master Shaker. Har ni vägarna förbi Åhus i sommar så gör ett stopp. Även om ni inte vill dricka alkohol, så är det en intressant svensk historia.

Vill ni istället blanda en annan drink, så har jag samlat mitt arkiv här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar