Tunnbrödsnittar med kräftost

-

Åh vi har så många fina dagar framför oss nu. Med Kristi himmelsfärdsdag idag, någon kanske har konfirmationsdag, med Sveriges nationaldag och alla barnens examensdagar. Och midsommar förstås. När det då kommer gäster så är det så smidigt med enkla tilltugg som knappt tar någon tid att fixa. Tunnbrödsnittar med kräftost till exempel. Enkla och försvinnande goda!

För 12 bitar:

3 rektangulära tunnbröd
Kräftost
Ev kräftstjärtar att lägga ut
Färsk spenat
Dill
Svartpeppar
Frukt eller bär att lägga ut som garnering

Lägg ut tunnbröd och bred dem generöst med kräftost, lägg på ev kräftstjärtar för en ännu lyxigare tunnbrödsnitt. Täck halva tunnbrödet med färsk spenat och rulla ihop. Hit kan du förbereda.

Vid uppläggning: ta fram ett snyggt fat och täck det med färsk spenat eller ruccola. Skär din tunnbrödrulle i två och sen ett snett skär, så du får totalt fyra bitar, alla sneda i toppen. Ställ upp dina snittar på fatet och garnera med dill och svartpeppar.

Pimpa ev fatet med frukt eller bär, själv hade jag granatäpplekärnor. Klart att servera tunnbrödsnittar med kräftost som välkomsttilltugg.

Tunnbrödsnittar med kräftost
Tunnbrödsnittar med kräftost
Tunnbrödsnittar med kräftost
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar