Snabblunch på fjället

-

I helgen så var vi ute på vandring och jag måste få berätta om vår goda snabblunch på fjället. Jag vet att många väljer frystorkad mat då de är på vandring och viktmässigt är det såklart att föredra. Men när jag inte ska vara ute så länge så väljer jag hellre riktig mat och får en bättre matupplevelse. Här är det endast tre ingredienser. En god risrätt som vi stod oss bra på!

Maria Lunndörren

Denna rätt går dessutom utmärkt att äta hemma till middag – en behöver inte vara på fjället för att äta enkelt och gott.

Snabblunch på fjället

1 förp Uncle Ben’s färdigkokta ris (jag fick min i Smakbox Ljusglimt)
3 st grillkorv, jag hade valt Scan’s Ost & Bacon
Valfri mjukost på tub, jag hade valt Kavli’s chilistarka ost som passade utmärkt

Ta fram ditt sprit/gas-kök. Bryt eller skär bitar av korven och lägg ner i ett stekkärl/stekpanna. Låt brynas med omrörning några minuter. Häll på den färdiga rismixen och häll på 2-3 msk vatten. Rör om och låt allt bli varmt.

Kläm ner valfri mängd mjukost och rör om. Klart!

Snabblunch på fjället
Snabblunch på fjället
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Banana sour som fredagsdrink

Honungskyckling med gochujang

Populära kategorier

Lämna ett svar