Enkel senapssås till schnitzel

-

Igår var det så varmt i Östersund igen och jag hade mycket att tänka på, så jag orkade inte engagera mig så mycket i vilken middag vi skulle äta. Jag gick förbi butiken och köpte färdiga schnitzlar då jag visste att vi hade potatis hemma. Men någon god sås då? Jag googlade lite snabbt och hittade en enkel senapssås till schnitzel. God var den också. Perfekt!

Det känns nästan för enkelt för att skriva om, men hey – vi behöver väl alla de här enkla tipsen för god mat? Jag tyckte att det var en jättegod middag för den lilla insatsen det tog att få fram middagen på bordet och vi båda blev mätta. Det räcker långt en solig semesterdag.

Senapssås

2 dl creme fraiche
1-2 tsk senap, gärna dijonsenap
Salt & peppar

Måtta upp creme fraiche och senap i en snygg skål och blanda. Smaksätt med salt & peppar och ställ fram på bordet.

Servera tillsammans med kokt potatis, schnitzel och en god sallad.

Enkel senapssås
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar