Pause lunch

-

Så ofta vi kan så äter vi matlådor till lunch på våra jobb, för att det är mer ekonomiskt, bättre för miljön och faktiskt godare än att gå ut och köpa mat på stan. Visst, det är roligt att komma ut ibland också, och att hinna träffa kärleken i mitt liv. En av dessa gånger, så kom vi på att vi skulle testa Pause. Ett fik vid busstorget i Östersund som också serverar lite mera matigt i form av toasts och liknande. Inte lagad lunch, men tillräckligt för att bli mätt.

Pause

Jag beställde in två ost och skink-toasts och valde en mangodressing och en vitlöksdressing. In kom två bitar bröd, sallad och en skål med dressing.

Pause toast

Betyget? Två rätt ospännande mackor som det inte ligger någon omtanke bakom. Helt ok sallad men inte heller något märkvärdigt och två goda dressingar. Om de var gjorda på plats eller tryckta ur någon förpackning låter jag vara osagt, men nej – det var ingen lunch jag kan rekommendera. Att dessutom betala över 100kr för den här tallriken och en kopp te när man i en restaurang inte långt därifrån kan få lagad mat för en lägre peng, då är mitt val enkelt.

Efterhandsinfo: Restaurang Pause finns inte längre kvar i Östersund, då restaurangen försattes i konkurs under 2017.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar