Citronpasta med halloumi och avokado

-

Återigen en pasta inspirerad av Tuvessonskans pastasamling, nämligen denna. Jag ändrade lite, så det här är min citronpasta med halloumi och avokado, som enligt mig blev jättegod:

Pasta till fyra personer, jag valde makaroner den här gången
½ citron, saften
citronpeppar och salt
1½-2 dl creme fraiche
½ zucchini
färsk spenat
1 paket halloumi med chilismak
1 avokado

Börja med att koka pastan och skiva halloumin. När pastan kokat klart, häll av vattnet och häll tillbaka pastan i en kastrull eller en skål. Pressa över citron och blanda i creme fraiche. Krydda med citronpeppar och salt. Stek först zucchini-stavar tills de blir de blir lite mjukare och blanda in i pastan. Stek sedan halloumiskivorna tills de blir bruna på stekytan och skär dem i mindre bitar. Dela en avokado och ta ut småbitar med en tesked. Lägg upp på en tallrik och njut!

Citronpasta med halloumi och avokado:

citronpasta

citronpasta1

Citronpasta med halloumi och avokado

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Populära kategorier

Lämna ett svar