Istället för kanelbullar

-

Idag är ju, som ni säkert är väl medvetna om, Kanelbullens dag. En av de temadagar så känns så goda, så en vill inte missa den – oavsett vad en anser om temadagar. Bullar är ju dock rätt tidskrävande att baka, så här har jag satt samman lite bakverk istället för kanelbullar. De går snabbare och blir lika goda.

Snabbaste varianten istället för kanelbullar måste vara kanelbullekladdkakan. Snabb, smidig och väldigt god! Kanelswirlet väljer ni om ni vill göra som en kanelbulle, eller helt enkelt hälla ner i vilket mönster som helst.

En annan kanelbullekaka är att baka kanelbullesnittar. Kolakakor eller kolasnittar fast med kanelbullesmak. Riktigt goda om jag får säga det själv.

kanelbullesnittar

Jag har också gjort en god efterrätt med kanelbulletema, en höstig efterrätt med bla stekta äpplen. Kanelbulletrifle med stekta äpplen kanske passar bättre än någonsin just i helgen?

Kanelbulletrifle
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar