Dan före dopparedan är här och det är dags för sista fixet innan julafton. Man ska gärna vara på rätt plats, ha handlat all mat och alla julklappar och helst kunna luta sig tillbaka en stund. Men de flesta av oss stressar in i det sista – för att få allting på bordet till imorgon.


Själv ska jag griljera skinkan idag, jag vill hacka ihop en rödbetssallad och koka min egen senap. Ett par av de saker som är galet mycket godare som hemmagjort jämfört med färdigköpt. Så om ni har tid – gör mera av maten från grunden själva. Det är såå värt det!
Förutom det så stod skidor på schemat idag, nu när vi äntligen fått tillgång till vår lägenhet i Funäsdalen och kan njuta av vintern här.



Senare ikväll står Uppesittarkväll på schemat men även att få provsmaka första skinkmackan med äppelmos tillsammans med en god julmust. Det ultimata beviset på att julen är här.
Hoppas att ni också har en skön och avslappnad lördag!