Restaurang Grekiska kolgrillen

-

Häromdagen hade vi ingen matlåda, så vi enades om att ses på stan och äta ute. På favoritrestaurangerna var det fullt med folk, så vi velade lite. Men så såg en ny restaurang som vi fick veta att den öppnade för ca två veckor sedan. Restaurang Grekiska kolgrillen som ligger i Apotekets gamla lokaler. Det är en restaurangkedja som finns i flera andra städer i Sverige, och nu har öppnat i Östersund. Vi chansade och fick bord direkt. 130 platser, så en stor lunchlokal i Östersund.

Jag valde från dagens lunchmeny vid kassan och valde Gyros Kotopoulo (kycklinggyros) med ris. Man fick välja bland ca 15 huvudråvaror + tillbehör såsom ris, bulgur, pommes mm och så fick man en kölapp. Maten kom ut ganska fort, så vi hann inte äta upp vår salladstallrik. Maten var snyggt upplagd och vi fick en väldigt god lunchrätt i magen. Det var såpass mycket mat, så jag var tvungen att lämna lite.

Restaurang Grekiska kolgrillen

Vi började prata om vår resa till Kroatien i sommar, och att tjejerna måste inse att det inte bara kommer att serveras den mat de vill ha. Denna grekiska restaurang kanske är en bit på väg, att prova på nya smaker inför vår sommar-roadtrip söderut. Kroatien är väl inte så influerad av Grekland, vad jag har läst ännu, men det är ändå nyttigt att få prova på lite nya smaker, och att allt inte är som man hade tänkt sig i smak men kanske gott ändå? Ett återbesök med tjejerna blir det alltså.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar