Godaste kladdkakan?

-

I helgen och vårt firande, så bakade jag den godaste kladdkakan. Enligt mig själv så står den just nu högst i kurs bland de kladdkakor jag bakat. En lakritskladdkaka med lakritsganache på toppen.

Kakan är god som den är, men den här gången uppgraderade jag den ytterligare genom att lägga till en god vaniljglass och kolasåserna från Desserter utan gränser – Salmiakkolasås och Passionsfruktkolasås. Såå gott tillsammans!

Godaste kladdkakan
Godaste kladdkakan
Godaste kladdkakan

En riktig superdessert att ta till närhelst någon nämner ordet kalas.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera