Hemmagjord hamburgerdressing

-

När jag och Saga skulle laga middag i söndags, så enades vi om egna hamburgare med Maillardreaktion, hemmagjord hamburgerdressing och hemmagjord Coleslaw på färdig grönsaksmix. Så otroligt roligt att vi har köksintresset båda två och tycker att det är värt att göra alla delar själva, därför att det smakar så mycket bättre.

Coleslaw med färdig grönsaksmix

För att göra egen hemmagjord hamburgerdressing så krävs inte så mycket, utan vi hade allting hemma redan. Beroende på hur många ni är så behövs inte så mycket. Enklare och godare att göra en ny dressing vid nästa hamburgertillfälle istället.

2 msk creme fraiche (välj växtbaserad för veganskt alternativ)
4 msk majonnäs
Ketchup
Srirachasås
Ev lite vit balsamvinäger
Salt & peppar

Blanda ihop och smaka av. Låt stå tills hamburgarna ska byggas ihop.

Hemmagjord hamburgerdressing
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera