Ananassmoothie

-

Dags för smoothie igen, och denna gång ville jag inte ha spenat, utan istället få en smoothie i någon roligare färg. Jag valde bland de frukter jag hade hemma och började blanda. Jag fick fem st ananassmoothie den här gången, vilket passade bra:

1 färsk ananas
2 blodapelsiner
2 små bananer
1 äpple

Ta fram din mixer och ställ stadigt på diskbänken. Börja med ananasen och skär ur fruktköttet samt ta bort stammen i mitten. Dela i mindre bitar och lägg ner i mixern. Gör samma sak med apelsinerna och kolla noga så inga kärnor följer med. Skala ett par bananer och lägg ner, samt ett äpple utan kärnor. Jag valde att behålla äppelskalet, så jag har små röda prickar i min smoothie. Mixa och låt gå en bra stund, så alla frukter hinner hackas sönder. Häll upp i snygga glas (det är ALLTID godare att servera och att äta ur snygga glas/tallrikar) och ställ in i kylen. Vid servering, så toppa gärna din ananassmoothie med granola/musli eller bara några frön. Det blir ännu godare och mera mättande.

Ananassmoothie

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar