Smoothiebowl med kokosmjölk

-

Det är så gott och fräscht att mixa ihop det man har hemma till en smoothie eller smoothiebowl. Ifall man vill göra en bowl så brukar vi toppa den med musli/granola för att göra den ytterligare lite matig. I helgen så blev det en lunch/mellanmål för oss. Det här var min första smoothie med kokosmjölk, jag blev inspirerad av @mallasgodsaker på Instagram, men det var så gott så det är inte min sista. Smoothie är också ett bra sätt att göra en frukt- och grönsaksrensning, det gör inget om de börjat bli lite ledsna. Så här blev det idag (inte så rolig färg, men god!):

2 blodapelsiner
2 päron
2 bananer
1 kiwi
1 avokado
½ burk kokosmjölk

Mixa allt och låt gå en stund så allt blir blandat. Ställ gärna in i kylen en stund, så det hinner bli kallt alternativt mixa ner 2-3 isbitar. Toppa med granola/musli för en lite matigare smoothie eller smoothiebowl.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar