Juli 2019

-

Dags för en månadssammanfattning igen. Jag förstår inte var tiden tar vägen? Jag har mycket för mig och jag har roligt i princip varje dag, kanske är det därför tiden rinner så fort? Nåväl, juli 2019 – här är månadens återblick.

Månaden började så fint med Sagas konfirmation. En vackrare tjej i kyrkan får en leta efter! Vi har sådan tur att jag har världens bästa frisör i släkten, min svägerska Kicki är så duktig! Hon kom till oss tidigt på morgonen och gjorde en fantastiskt enkel håruppsättning på Saga och som bidrog till hennes fina dag.

Juli 2019
Min oerhört vackra spralliga dotter Saga! <3

Månaden fortsatte med diverse upptåg. Jag och Daniel var bland annat över till östkusten och klättrade Via Ferrata uppför Skuleberget. Häftigt att få prova klättring på riktigt och avverka 250 höjdmeter under ett par timmar.

Skuleberget Via Ferrata

Men bloggen då? Förstaplatsen den här månaden togs återigen av mitt mest lästa inlägg Makaroner och ost. Det är önskvärt med enkel mat under sommaren!

En kaka tog andraplatsen den här månaden och det var inte mindre än min kaka med kondenserad mjölk. En väldigt god kaka!

Kaka med kondenserad mjölk

Andra bra inlägg:

Men det finns några andra inlägg jag ändå vill pusha lite extra för. Att göra en plocksallad med sparris, halloumi och nektariner var otroligt fräscht och uppskattat. Passar utmärkt på kvällskvisten då ni har fått 15 min över att sitta och prata och äta samtidigt. Eller som en sallad på ett middagsbord, då funkar den lika fint! Gott gott!

Plocksallad med sparris

En annan rätt är min lax i citronsås. Låter enkelt, låter gott och ÄR gott! Testa – den är bättre än vad den låter.

Lax i citronsås

En efterrätt som är otippat god, är jordgubbar med avokadokräm. Det känns som en udda blandning, men både jag, Saga och Daniel tyckte att det var jättegott!

jordgubbar med avokadokräm

Annars har juli 2019 varit en månad av ovanligt många köpemiddagar. Jag har bland annat testat Hungrig.se och köpt hem en väldigt god middag från Bashiras Kitchen i Östersund.

Middag från Hungrig.se
En låda mixat grillat kött från Bashiras Kitchen. 800 g väldigt gott kött!

Jag har också jobbat halva månaden från Göteborg och hunnit med flera besök på uterestauranger. Jag måste få nämna några:

Mr Cake vid Stenpiren, för både god lunch och fika

Mr Cake

Koreansk BBQ på restaurang OGBG, också vid Stenpiren

Koreansk BBQ

Även Jinx Food Truck på Magasingatan är riktigt bra att köpa bra mat ifrån i Göteborg! Jag gillar deras rätt Thaicos som ni ser nedan i bild.

Jinx Food Truck

Det var min juli 2019 i bloggens värld. Hur var din? Kommentera gärna här nedanför, så får jag veta lite mera om dig som läser min blogg.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera