Ut med 10-talet och in med 20-talet

-

Decenniets sista nyårsafton och vi ska ut med 10-talet och in med 20-talet. Det är vanligt att bloggare skriver om det bästa resp det sämsta under året och här kommer min version:

Bästa minnet:

Det har hänt mycket fint under 2019, men Sagas konfirmation och att hon fyllde 15 var stort. Vilken otroligt vacker dotter jag har!

Juli 2019

Årets resa:

Årets resa var vår otroligt fina resa till Australien i september. Två veckor down under var så upplevelserikt, häftigt och minnesvärt! Jag har inte hunnit skriva så mycket, men det kommer mera. Ett smakprov från Manly Beach strax utanför staden.

Maria framför Operahuset i Sydney

Årets matupplevelse:

Årets matupplevelse är ett lätt beslut. Trots att jag lagar väldigt god mat själv så blir jag slagen av Roger Hjelm i Örebro. Hans Gastro Natur var otroligt gott från början till slut!

Roger Hjälm

Årets halvmarathon:

Tillbaka till Australien och Sydney halvmarathon. Inte min snabbaste halvmarathon men det var otroligt härligt att kunna springa och uppleva stan istället för att jaga en tid. Och jag fick en helt ok tid, bara några minuter sämre än jag hade tänkt. Fem halvmarathons på fyra år har det blivit och fler tänkte jag att det skulle bli.

Sydney halfmarathon

Årets personliga seger:

Årets personliga seger var när jag och Daniel åkte till Höga Kusten och klättrade uppför Skuleberget. Det var min idé för att utmana min egen kapacitet och ev fortsatta utmaningar. Det var en seger då allt gick jättebra och vi kommer att klättra vidare på andra berg.

Skuleberget Via Ferrata

Årets hemester:

För andra året tillbringade vi våra två sista arbetsveckor från Göteborg och i år tog vi oss ut i skärgården två gånger. Den första var dagtid då vi fick en heldag på Styrsö. Fantastisk dag på alla sätt!

Andra gången var en tur med Skärgårdslinjen och skaldjursfrossa med Saga och Daniels pappa med sambo. Gott att äta och otroligt proffsig show hela kvällen.

Skärgårdslinjen

Nu tackar vi för året som har gått och ser fram emot ett nytt decennium. Vad har du för tankar kring de kommande 10 åren? Jag känner ett lugn, allt kommer att bli så bra!

Mina två fantastiska döttrar kommer att växa upp och bli vuxna. De kommer alltid att fortsätta vara fantastiska i mina ögon men jag tror att de kommer att gå långt! Bara den tanken får det att kittla i min mage.

Nu önskar jag er alla ett Gott Nytt År och ett Gott Nytt Decennium. Hoppas att vi kommer fortsätta ha sällskap längs vägen.

Så, ut med 10-talet och in med 20-talet! Jag är redo!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar