Juli 2022

-

Det är ju ett nytt månadsbryt som passerat och jag vill göra en liten tillbakablick till Juli 2022. Vad hände som var bra och vad hände som jag kan undvika framåt? Och vad postade jag för inlägg här i bloggen? Vi har varit på resande fot halva månaden, så därför blir rätterna något enklare. Jag kan inte gärna packa med mig hela skafferiet då vi åker iväg.

Det viktigaste som hände under Juli 2022, var att Saga fyllde 18 år. Min stora tjej fyllde myndig och det firade vi i Funäsdalen. Läs mera om vår middag på Skoogs här.

Vi börjar med juli månads vinnare, det inlägg som fick flest visningar. Och inte så förvånande så blev det återigen Ugnsbakade majskolvar. Det ligger i säsongen att äta majskolvar och det är också så gott!

Ugnsbakade majskolvar

Men vad hände mera i juni 2022? Vilka inlägg vill jag pusha lite mera för?

Jag vill pusha lite till för sommarfräscha Ceasartacos. Att plocka in vad jag gillar i min Ceasarsallad och lägga i mitt tortillabröd och sen toppa med hemmagjord Ceasardressing. Och enkelt att kombinera med vanliga Tacos om någon hellre vill ha det.

Ceasartacos

Chilicheese serverat i krustader var också otroligt smidigt och väldigt gott. Att kunna servera små tilltugg som du tar med handen hade en försvinnande åtgång hos oss.

Hemmagjorda chilicheese

Tomatbruschetta med nektariner var en riktigt god rätt, som vi åt till middag två olika gånger. Vi valde helt enkelt att äta två mackor var och det räckte för oss. Om du vill servera detta, satsa dock på ett bageribakat surdegsbröd. Det är såå mycket godare än den franska som vi hittade första kvällen.

Tomatbruschetta med nektariner

Jag avslutar tillbakablicken med min matiga dipp med hamburgerkött, serverat med Aperol Spritz med rosa bubbel. Sommar, balkonghäng och semester! That’s nice!

Matigare dipp med hamburgerkött och pepparrot
Aperol Spritz med rosa bubbel
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar