Vezzo’s innergård

-

En härlig restaurang i Östersund är Vezzo. Jag vet inte hur många gånger jag ätit där och alltid, alltid blivit nöjd och mätt. Det är även en favorit hos tjejerna, som lätt kan hitta en pasta som de sätter i sig utan knot. Under våren så blev det dock lite för många besök, så jag ledsnade lite. Men när jag kom tillbaka från semestern, så berättade en kollega med varm röst om deras Vezzo’s innergård och deras burgare.

Aha det måste testas, och någon dag senare så gick jag och Daniel dit på lunch. Vi väljer rätt ofta vegetariskt då vi går ut och äter, då man blir mätt på ett skönare sätt. Ingen tung sten som ligger i magen, som jag ofta får från t.ex en köpepizza. Vezzo’s innergård är charmig i och med sin ruffa stil, bland annat ett långbord gjort av ett gammalt element, men också mysig då de monterat ljusslingor ”i taket”. Låt det gå någon vecka till, så vill jag gå dit för att käka middag i skymningen.

Vezzo's innergård

Den här dagen blev det vegetariskt i form av en Halloumi-burgare och istället för vanliga strips, så tog jag sötpotatis-strips. Serverades i samma ruffa stil, med en enkel metallbricka. Riktigt god, både burgare och strips. Jag fick dock en suck från min kollega när jag kom tillbaka, då han hade velat att jag skulle testa köttburgaren. Nåväl, jag kan mycket väl tänka mig fler besök då jag också är sugen att prova någon Ben & Jerry-shake…

Vezzo innergård

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

  1. Vegetariskt på restauranger är en bra grej och det tänker jag fortsätta med. Kan eventuellt göra ett undantag för burgaren på Vezzo då. ;)

Lämna ett svar