November 2021

-

Förra månaden glömde jag bort att skriva en månadssammanfattning, men nu är jag på bollen igen med november 2021. Även om de inte är så lästa, så skriver jag dem mycket för mig själv. Vilka inlägg gick bäst förra månaden? Vilka inlägg borde få en andra chans? Ska jag förändra mina inlägg på något sätt så fler läser? Har du några tips eller idéer vad du skulle gilla bättre med min sida, så kommentera mer än gärna – jag är all ears!

Så vi går ut hårt med vinnaren i november 2021. Vilket inlägg fick flest visningar? Det var ett inlägg som fått många visningar under 2021, nämligen ugnsbakade majskolvar. Riktigt goda och majskolvar kan man smaska på till vilken middag som helst!

Ugnsbakade majskolvar

Det andra mest läste inlägget var nytt för bloggen och postades under november, nämligen Pasta al Limone. En enkel pasta med få ingredienser men som bara är såå god! Testa om ni inte har gjort det!

Pasta al limone

Andra bra inlägg

Andra inlägg från november 2021 som jag tycker ska få en extra chans är dessa:

Smashed burger med tryffelmajonnäs och Maillardeffekten. Så så god burgare!

Smashed burger med tryffelmajonnäs

Sen är det tre olika pastarätter som förtjänar att nämnas en extra gång och det är utan inbördes ordning. Gårdagens jordnötskycklingpasta med mozzarella. Riktigt god pasta som du slänger ihop medan pastan kokar.

Jordnötskycklingpasta med mozzarella

Nästa pasta är en vegetarisk Pasta alla norma där tomatsåsen blev riktigt bra! Hela rätten blev bra, men tomatsåsen var något extra.

Pasta alla norma

En smarrig pumpapasta är också värd att nämna igen. Fräscha smaker som satt riktigt fint en kall novemberdag (och resten av vintern också). Testa medan det finns pumpor kvar att köpa.

Pumpapasta med örtolja

Lite juliga smaker ska vi också få in. Till att börja med pepparkaksrutor med vaniljfyllning som Daniel gillade otroligt mycket. Så mycket så det skulle kunna vara den godaste kaka jag någonsin bakat? Hm..

Pepparkaksrutor med vaniljfyllning

Julig tomatmarmelad med saffran är också galet god! Passar utmärkt att njuta av hemma eller att ge bort som gå-bort-present i adventstider eller som julklapp. Så gott tillsammans med kex och någon god ost!

Hemmagjord tomatmarmelad med saffran

Sist men inte minst ett inlägg från vår Portugalresa i början av november. En golfresa men på vår vilodag mitt i veckan fick vi följa med Cathink. Hon och hennes man bor numera på Algarvekusten och hon skjutsade runt oss så vi fick se hennes bästa tips. Så kul att få se mer av Portugal – mitt 34:e land i nummerordning. Mitt inlägg heter Cabo de São Vicente – Europas sydvästra hörn.

Praia da Cordoama hundar
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera