En ny månad har passerat igen och vi ska titta tillbaka i backspegeln en snabb sväng. Vad hände i juni 2025 och vilka blogginlägg var bäst? Backspegeln är bra för att relatera kring vad som har hänt och vad man kanske ska undvika framöver alternativt göra mer av.
Backspegeln i det här fallet är att jag tittar tillbaka på bloggen senaste månaden och ser vilket inlägg ni tittat på mest. Jag brukar också promota min favoriter från föregående månad allt för att ni ska upptäcka hur bra de faktiskt är.
Vinnare i juni 2025
Det märks att sommaren har börjat smyga sig på för vinnaren förra månaden var mina goda ugnsbakade majskolvar. Så gott att baka i ugnen alternativt lägga en sväng på grillen och sen gnaga i sig en bit.

Andra goda tips från juni 2025
Men visst har jag publicerat lite andra goda rätter under månaden som just passerat? Jag måste få berätta om MarryMe med kikärtor igen för det var en fenomenalt god middag och även en god matlåda (för oss som jobbar någon vecka till). Den ser kanske inte så spännande ut på bilden, men mums!

En annan god vardagsmiddag, som också är vegetarisk, är min Norrloumi-pasta med citron. En sådan där pasta som man bara slevar i sig och gärna tar lite till av.

Ännu lite mera vegetariskt kommer här, jag testade att göra en ugnsbakad spetskål med pesto och mozzarella – också mums verkligen. Kål har seglat upp för mig senaste två åren kanske. Här nedan serverad med en god ryggbiff och potatis.

Sen två rätter med aubergine. Dels så gjorde jag oväntat goda mini-pizzor med aubergine och chèvre men sen gjorde jag också ett tilltugg där man fick skopa upp en yoghurt med smörstekta aubergine-tärningar. Jättegott båda delarna!


Ett stycke god chipsdipp ryms väl också? Jag testade den virala pickle-dippen och Yes, den var riktigt god!

Ett par söta saker också
Årets (?) Daim-smak Caramel & Latte fick också träda fram i mina goda kolakakor. Det kan faktiskt vara min godaste kaka som man kan äta alldeles för många av.

Och sist men absolut inte minst så vill jag presentera årets midsommartårta. En Pinnochio-tårta som jag fyllde med rabarbercurd och grädde blev såå gott! Toppingen blev inte svindyra jordgubbar utan istället tog jag hackad Daim och passionsfrukt. Strykande åtgång vill jag lova!

Det var ett axplock av min juni 2025. En fin månad för mig och jag hoppas såklart att även ni hade en bra månad. Åt ni något extra gott som ni gärna vill tipsa om? Kommentera nedan så blir jag jätteglad!