Februari, årets kortaste månad, är över och vi har gått in i en av Jämtlands härligaste månader. Mars och april är vårvinter, med kallsnö och soliga dagar, där solen faktiskt värmer. Men först gör vi en tillbakablick till februari 2020 och ser lite närmare vad den månaden hade att erbjuda.
En klar vinnare blev det i antal visningar. Ugnspannkaka med keso är en stående favorit, och den är väldigt god! Perfekt också att den, tack vare keso, tillför protein till ugnspannkakan.

Andraplatsen intogs av en ganska ny rätt, men som förtjänar sin andraplats (kanske förstaplats nästa månad?). En majscarbonara är en väldigt god måltid som passar alla dagar i veckan och som uppskattas av ung som gammal. Ev rester funkar också bra i matlådan, så en väldigt perfekt rätt att ha i bakhuvudet.

Andra blogginlägg som jag gärna tipsar om igen är dessa:
Sötsalt kycklingpasta kan vara en av de godaste kycklingrätter jag har gjort. Såå otroligt god, så jag skulle kunna äta det varje dag! Slickar mig om munnen bara för att jag tänker på hur gott det var.

En alldeles nypostad rätt kommer också med här, dessa Dan Dan nudlar med färs fick 5 poäng av 5 möjliga runt bordet. Alva menade att det kan vara en av de godaste rätter hon någonsin ätit.

Nästa blogginlägg jag måste få pusha lite extra för, är mina kycklingburgare med currydressing. Jag valde att servera dem med hemmagjorda sötpotatisstrips. Så goda burgare!

Bland söta guldkorn så hittar ni denna snabba fredagsefterrätt som en enkelt svänger ihop. Sätt dit ett tomtebloss, så har ni både Mello-efterrätt eller kommande nyårsefterrätt.

De godaste kärleksmumsen bakade jag också i februari. Med chokladbitar i smeten och sen en chokladkräm som topping, såå goda!

Sen provade jag även en ny smak på kolakakor, en kokossnittar med citronglasyr. Precis så goda som de låter!

Förutom goda maträtter och bakverk, så bloggade jag också om vår resa till Rissna – min överraskningsresa till Daniel, som fyller 40 år i maj.
